Aanmelden nieuwsbrief:
Boek online, e-mail ons of bel:

Snel zoeken

Voordelig naar Bali!

Maak gebruik van de voordeligste combi's!

Klik op een item voor meer informatie.

Voordelig naar Bali !

Er zijn steeds meer mogelijkheden om voordelig naar Bali te vliegen en wij bieden u graag de beste opties aan. Vaak gaat het om vluchten die net wat anders dan anders zijn of extra voorwaarden kennen, maar daardoor zeer voordelig uitkomen!

Momenteel zijn er de volgende aanbiedingen:

Malaysia Airlines: Deze luxe maatschappij vliegt van Amsterdam via Kuala Lumpur naar Bali met gunstige overstaptijden.
Voor vluchtschema en stoelindeling klik hier.

Singapore Airlines: Deze topmaatschappij vliegt vanaf Amsterdam via Singapore onder meer naar Bali, Lombok en Jakarta. Het combineren van de bestemmingen is toegestaan.
Voor vluchtschema en stoelindeling klik hier.

Garuda Indonesia:
Garuda Indonesia, de nationale airline van Indonesië, vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Jakarta met korte tankstop te Abu Dhabi (per 2 december 2012). Vanuit Jakarta kunt u doorvliegen naar diverse bestemmingen in Indonesië waaronder Bali, Medan, Yogyakarta, Manado en Makassar.
Voor vluchtschema en stoelindeling klik hier.

Air Berlin/Etihad: Deze airline vliegt niet direct op Bali, maar biedt vanaf Dusseldorf via Abu Dhabi zeer gunstige tarieven aan naar o.a. Jakarta, Bangkok, Kuala Lumpur en Singapore. Door de lage tarieven in de zomervakantie kunt u deze airline prima combineren met vluchten binnen Azië met Air Asia om zo wel heel voordelig naar Bali te vliegen!
Voor de diverse vluchtschema's klik hier.

KLM: vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Bali. Deze vlucht maakt nog wel een korte stop in Singapore, waarna u met hetzelfde toestel doorvliegt. Voor vluchtschema en stoelindeling klik hier.

Cathay Pacific: heeft een aanbieding waarbij u vanuit Amsterdam via Hongkong naar Bali vliegt.
Voor vluchtschema en stoelindeling klik hier.

Aandachtspunten:
* Air Asia vliegt dagelijks van Kuala Lumpur en Bangkok naar zowel Denpasar als Jakarta. Ook zijn er vlucht van Jakarta naar Bali en v.v.
* De vlucht van Bangkok naar Bali vertrekt 's ochtends vroeg en sluit vaak niet aan bij de internationale vluchten. Een (of meerdere overnachtingen) in Bangkok is dan de oplossing. Meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze wereldstad!
* De tickets dienen per direct betaald te worden. De vluchten van Air Asia worden ná betaling ingeboekt. Mocht er in de tussentijd een prijswijziging zijn, dan wordt dit met u overlegd en bij een verhoging kunt u er altijd nog van afzien.
* Air Asia kent een standaard bagagelimiet van 15 kg. U kunt upgraden naar 20 kg voor een kleine meerprijs (ongeveer 10 euro p.p./enkele reis)