Speciaal voor de liefhebber is het mogelijk een workshop Balinees koken te boeken. 's Ochtends wordt u om 06.00 opgehaald bij uw hotel in Ubud en bezoekt u eerst traditionele markt van Ubud voor de meest verse ingredienten als groenten, fruit, vis, kruiden en noem maar op. Samen met de gids onderhandelt met de kooplui voor een goede prijs. Vervolgens gaat u naar het Agung Raka restaurant waar het ontbijt voor u klaar staat.
Na deze pauze begint de workshop en vertelt de chefkok u de geheimen van de geweldige Indonesische en Balinese keuken. Aan het einde van de workshop geniet u van een heerlijke lunch van uw eigen gerechten!
Rond het middaguur wordt u weer naar uw hotel gebracht.
- Vertrektijd vanaf hotel
- 06.00
- Duur
- 4-5 uur
Inclusief
- Privé-vervoer (airconditioned)
- Kookworkshop
- Ingrediënten
- Koffie, thee & lunch
Exclusief
- Fooien
- Persoonlijke uitgaven