Bali Food & Temple Tour
2 personen vanaf € 739,- p.p.
Vraag offerte aan
Inclusief accommodaties Tour

Bali Food & Temple Tour

5-daagse tour

De Bali Food & Temple Tour is een unieke ervaring om kennis te maken met de Balinese keuken. De Balinese kalender is rijk gevuld met jaarlijkse culturele evenementen om goden te eren en de cyclus van geboorte en wedergeboorte te vieren. Met een scala van de verse kruiden en specerijen, is elk gerecht bereid met grote zorg en toewijding.

Data & Prijzen


Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor deze droomreis.

Inclusief

  • Privé transfers (airconditioned)
  • Genoemde maaltijden
  • Flessen water/handdoekjes tijdens de transfers
  • Entrees bij de genoemde bezienswaardigheden
  • Nederlands- Engelssprekende gidsen

Exclusief

  • De niet genoemde maaltijden in het programma
  • Persoonlijke aankopen, fooien
  • Reserveringskosten € 35,- en Cal.fonds € 2,50

Aandachtspunten

  • Verlenging is mogelijk
  • Ideaal om te verlengen met een strandvakantie

Vragen over deze tour of telefonisch boeken? Wij helpen u graag!

U kunt ons bellen op 010 21 34 600 (NL) / 02 479 85 28 (BE) of stuur ons een e-mail.
Telefonisch bereikbaar: werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Vraag offerte aan

Reisprogramma

Dag 1: Denpasar - Tanjung Benoa

Bij aankomst op Bali wordt u per privé transfer naar het hotel in Tanjung Benoa. Tanjung Benoa is een klein visserdorpje met een prachtig strand. De rest van de dag vrij te besteden.

Dag 2: Ubud - Tanjung Benoa

In de ochtend vrij te besteden tot de gids u rond 11.30 uur komt ophalen voor de tour naar Ubud. Onderweg brengt u een bezoek aan het Monkey Forest, de thuisbasis voor de langstaart makaken. Vervolgens reist u naar een populair Balinees restaurant waar u getuige zult zijn van een geroosterd speenvarken gevuld met rijke kruiken en specerijen. Na een bezoek aan een lokale markt gaat u richting het Ubud Palace waar de koninklijke familie nog steeds woont. In de avond wordt deze tuin gebruikt voor de meest beroemde dansen van Bali zoals de Legong Dance, Barong Dance, Ramayana en Mahabharta baletten. Vervolgens brengt u een bezoek aan de Pura Taman Saraswati ook wel bekend als het Ubud waterpaleis. De tour gaat vervolgens naar de Goa Gaja Olifantsgrot, een grot gebouwd in de 9e eeuw, met een toevoeging van een badplaats in de jaren 1950.

U krijgt een diner in een van de beroemdste restaurants van Bali, bekend om zijn mix van moderne gerechten met alleen lokaal geproduceerde ingrediënten. Na het diner zal de gids en chauffeur u terug brengen naar het hotel.

Dag 3: Tabanan Kookles - Tanjung Benoa

In de ochtend (na het ontbijt) zal de gids u ophalen rond 07.30 uur en rijdt u naar het Noord Westen via dorpjes en prachtige landschappen tot aan de provincie Tabanan. Hier maakt u kennis met het lokale team die u zal begeleiden bij de kookles. U haalt zelf met de gidsen bij een lokale markt de ingrediënten die u nodig heeft voor het samenstellen van de maaltijd. Incl. lunch.

In de middag terug naar het Zuiden richting Seminyak waar u zult genieten van een heerlijk diner bij de Beach Club en waar u kunt genieten van de zonsondergang en tevens kunt relaxen en zwemmen. Na afloop wordt u terug gebracht naar het hotel in Tanjung Benoa.

Dag 4: Uluwatu Kecak Dans - Tanjung Benoa

In de ochtend vrij te besteden. In de namiddag wordt u opgehaald door de gids rond 16.30 uur. en vertrekt u naar het Zuiden van Bali, naar de Uluwatu Tempel. De Uluwatu Tempel ligt op de hoge rotsen aan de west kust van het schiereiland Nusa Dua. Hier wordt de Kecak-dans uitgevoerd door mannen met ontbloot bovenlijf en een zwart-wit geruite doek om hun middel. Zittend in een kring is "Tjak-tjak" het geluid dat deze trance-dans zo kenmerkend maakt. Het strand van Jimbaran is de laatste jaren erg populair geworden vanwege z'n visrestaurants. Na afloop van de Kecak-dans kunt u op het strand genieten van een heerlijk diner in een romantische sfeer.

Dag 5: Tanjung Benoa - Bali

Na het ontbijt heeft u deze dag vrij ter besteding tot u wordt opgehaald voor de transfer naar het vliegveld of uw volgende bestemming.

Accommodaties

Tijdens deze reis verblijft u in de volgende hotels.

Tanjung Benoa

Grand Mirage Resort4 sterren

Grand Mirage ResortDag 1 t/m 5

Het Grand Mirage Resort is een laagbouw resort in Balinese stijl, gelegen in prachtige tropische tuinen. Het resort ligt in de punt van Nusa Dua, het luxueuze Tanjung Benoa district. Het resort vormt een ideale locatie voor watersportliefhebbers.... Lees verder