Hoogtepunten van Yogyakarta
4 personen vanaf € 439,- p.p.
2 personen va. € 475,- p.p.
Bereken prijs
Inclusief accommodaties Tour

Hoogtepunten van Yogyakarta

4-daagse tour Java

Hoogtepunten van Yogyakarta: Deze schitterende individuele tour brengt u naar de mooiste plekjes van Yogyakarta. U bezoekt oa de machtige Borobudur tempel, het sultanspaleis en per fiets de Prambanan tempel! Deze tour eindigt eveneens in Yogyakarta, waarna u naar het vliegveld gebracht wordt.

Data & Prijzen

Geef hieronder uw voorkeuren aan en bekijk de prijzen per vertrekdatum. Klik op een prijs voor meer info.

Klik op een prijs voor meer info

Alle getoonde prijzen zijn vanaf prijzen per persoon gebaseerd op de door u geselecteerde voorkeuren en exclusief € 35 reserveringskosten en € 2,50 calamiteitenfonds.

Inclusief

  • Accommodatie
  • Dagelijks ontbijt en 1x lunch
  • Fietstocht
  • Privé transfers met airconditioning
  • Entrees bij de genoemde bezienswaardigheden

 

Exclusief

  • Optionele excursies
  • Persoonlijke uitgaven, fooien, etc.
  • Reserveringskosten € 35 en Cal.fonds € 2,50

Aandachtspunten

  • Verlenging is mogelijk (ook op Bali of naar een anders bestemming binnen Indonesië, vraag naar de mogelijkheden)

Vragen over deze tour of telefonisch boeken? Wij helpen u graag!

U kunt ons bellen op 010 21 34 600 (NL) / 02 479 85 28 (BE) of stuur ons een e-mail.
Telefonisch bereikbaar: werkdagen van 09.00 - 17.00 uur

Bereken prijs Vraag offerte aan

Reisprogramma

Dag 1: Aankomst Yogyakarta

Bij aankomst in Yogyakarta staat er een gids klaar om u naar het hotel te brengen. De rest van de dag kunt u vrij besteden. Maak een mooie wandeling in de omgeving, kom lekker bij van de reis of ga lekker dineren in een van de eettentjes in de omgeving.
Overnachting in Plataran Borobudur.

Dag 2: Zonsopkomst Borobodur

In de vroege ochtend vertrekt u vandaag naar de Borobodur Tempel om een prachtige zonsopkomst te aanschouwen. De massieve stenen stupa van Borobudur is een van de grootste van alle oude architectonische monumenten. De Borobudur, gebouwd met dwangarbeid van het omliggende platteland, tussen ongeveer 750 en 850 voor Christus, werd pas herontdekt in 1815 en is ondanks volledig hersteld onder leiding van UNESCO. Na afloop terug naar het hotel. Optioneel; In de avond kunt u genieten van een heerlijk diner bij de Heritage Royal Ambrukmo. Overnachting Plataran Borobodur.

Dag 3: Yogyakarta - Fietstocht en Prambanan

Na het ontbijt vertrekt u voor een prachtige fietstocht en een bezoek aan de Prambanan Tempel.
Fietsen langs een smal maar goed geasfalteerd pad zodat u goed het dagelijkse leven van de lokale boeren kunt zien. Ontdek hoe ze het land nog steeds op traditionele wijze cultiveren en irrigeren, alles planten en oogsten. Vervolgens bezoekt u dan de prachtige 9de eeuwse Hindoese Tempel van Prambanan. U krijgt een lunch geserveerd in een lokaal restaurant in de buurt van de tempel van Pambanan. In de middag vrij ter besteding. Overnachting in het Plataran Borobodur

Dag 4: Yogyakarta, City Tour

Na het ontbijt maakt u een prachtige stadstour door Yogya. U brengt een bezoek aan de Kraton (Sultan's Palace), Water kasteel en de traditionele Javaanse batikweverijen. De lunch krijgt u aangeboden in een lokaal restaurant.
In de middag wordt u per transfer naar het vliegveld gebracht voor de verdere reis naar uw volgende bestemming, bijv. Bali

Accommodaties

Tijdens deze reis verblijft u in de volgende hotels.

Yogyakarta

Plataran Borobudur4,5 sterren

Plataran BorobudurDag 1 t/m 4

Het Plataran Borobudur Boutique Resort is een gloednieuw resort met zeer luxe bungalows. De bungalows zijn gebouwd in traditionele stijl met veel authentieke details. Het resort heeft een unieke ligging nabij de Borobudur en biedt dan ook een... Lees verder